Každým nákupem nad 400 Kč nyní daruješ Earthkarma čepici lidem v nouzi.

Léčivé kameny a náramky Earthkarma

Význam minerálů pro člověka a léčivé vlastnosti drahých kamenů jsou známy už od pradávna a my vám nyní přiblížíme ty, které zdobí naše náramky – tygří oko, achát, měsíční kámen a onyx. Minimalistické náramky Earthkarma, které pro vás ručně vyrábíme, jsou mnohem více než krásný doplněk z přírodních materiálů. Každý náramek má ve svém středu drahý kámen a stává se tak rovněž léčitelem vašeho těla i duše. 

Náramek s tygřím okem a jeho účinky

Tygří oko patří mezi drahé kameny, které dokáží zahnat černé myšlenky a zbavit mysl závisti, zloby a pocitu nespokojenosti. Přináší dobrou náladu, radost ze života a říká se, že někomu dokonce může přitahovat štěstí a peníze. Hodí se pro tvrdohlavé a neústupné jedince, které učí pracovat s empatií a nalézáním kompromisu. Rozvíjí dobrou paměť, udržuje motivaci do všech počinů a potlačuje impulsivnost a výbušnost.

Znamení zvěrokruhu, na které má tygří oko nejsilnější vliv: Blíženci, Panna, Lev, Býk

 Tygří oko - červené Tygří oko - modré

 

Jak tygří oko léčí tělo

Tygří oko pomáhá uzdravovat krk, má příznivý vliv na rozmnožovací orgány a zmírňuje křeče. Má příznivý vliv na zrak a vnitřní orgány a pomáhá při léčbě závislostí všeho druhu. 

Schopnosti tygřího oka vždy po ruce

 

Náramek z achátu a jeho léčivé vlastnosti

Drahý kámen z achátu pomáhá bojovat se stresem a zklidňuje vnitřní napětí. Odbourává pocity méněcennosti a pomáhá osamostatnění se a zbavení se závislosti na druhých. Dodává přísun energie, nadšení a odstraňuje obavy ze selhání. Napomáhá koncentraci a disciplíně při dosahování cílů a řešení nelehkých úkolů, podporuje rychlé rozhodování a je výborným pomocníkem při řešení sporů.

Znamení zvěrokruhu, na které má achát nejsilnější vliv: Rak, Štír, Ryby

Jak achát léčí tělo

Achát pomáhá ulevit od střevních potíží a léčí žaludek, játra a dělohu. Pročišťuje organismus a lymfatický systém a je nápomocen při léčbě kožních onemocnění a akné, které mohou být vedlejším projevem očisty těla.

Schopnosti achátu vždy po ruce

 

Náramek z měsíčního kamene a jeho léčivé schopnosti

Pokud hledáte drahý kámen, který nad vámi bude držet ochrannou ruku na cestách a podpoří vnímání světa „tady a teď“, je měsíční kámen tím pravým. Pomáhá na povrch vytáhnout křivdy z minulosti, odpustit a následně uzavřít staré rány. Díky tomu přináší do života pohodu, klid a potřebnou rovnováhu.

Znamení zvěrokruhu, na které má měsíční kámen nejsilnější vliv: Rak, Kozoroh, Ryby

Jak měsíční kámen léčí tělo

Měsíční kámen je tady pro klidný spánek a uvolnění těla sevřeného stresem nebo strachem. Pomáhá vyřešit problémy se zažíváním a psychické obtíže. Léčí nemoci kůže a působí proti vypadávání vlasů. Detoxikuje organismus, příznivě působí na pohlavní orgány a udržuje v rovnováze hormonální systém. Pomáhá při bolestivé menstruaci a srovnává cyklus.

 

Náramek z onyxu a jeho účinky a vlastnosti

Drahý kámen v podobě onyxu je tady pro vás v „období temna“. Působí proti depresi, smutku a strachu ze samoty či neznáma. Dodává sebevědomí, odvahu a pozitivní smýšlení. Udržuje rovnováhu a pomáhá si udržet nadhled.

Znamení zvěrokruhu, na které má onyx nejsilnější vliv: Lev, Panna, Kozoroh, Štír

Jak onyx léčí tělo

Onyx posiluje obranyschopnost organismu a udržuje dobrý zrak a sluch. Vedle toho léčí kolena a zlepšuje hybnost celého pohybového aparátu. Ulevuje při bolestech zad, krční páteře a pomáhá odbourat bolesti hlavy.


Náramky s drahými kameny umí léčit lidské neduhy a ty naše navíc uzdravují také přírodu. Jak? Za každý zakoupený náramek Eartkarma zasadíte 3 stromy v chudých oblastech po celém světě. Tím zároveň dáte práci lidem, kteří si výsadbou vydělají na obživu.