Každým nákupem nad 400 Kč nyní daruješ Earthkarma čepici lidem v nouzi.

První týden za námi

První týden za námi

Tak už je to přesně týden, co jsme spustili Earthkarma. Překvapil nás velký zájem lidí, kteří se přišli podívat na náš Instagram, Facebook a webové stránky a moc za to všem děkujeme. Za tento první týden může díky vám být zasazeno 30 stromů a již brzy zveřejníme jejich souřadnice a fotografie.

Kde tyto náramky vyrábíme?

Někteří z vás se nás na tuto otázku ptali. V tuto chvíli máme pro vás dvě možnosti achátového náramku Earthkarma, které vyrábíme přímo u nás doma, poté je zabalíme do přírodního papíru, přidáme pečeť a zašleme vám domů. Tady se můžete podívat přímo na vznik těchto achátových náramků:

vyroba Earthkarma

Někdy však sbalíme batohy a náramky jdeme vyrábět někam do přírody, kde trávíme čas nejraději.

Jak probíhá zasazení stromů?

Stromy zasazují naše partnerská organizace. Máme s ní uzavřenou smlouvu, kde se zavazujeme k zaslání peněz potřebných na zasazení jednoho stromu za každý prodaný produkt Earthkarma a to nejpozději do 30 dní. Pravidelně nám budou reportovat počty zasazených stromů, souřadnice a fotografie a my vám budeme veškeré informace dále sdílet.

Ještě jednou děkujeme za váš zájem a pomoc přírodě a doufáme, že s námi zůstanete i nadále ve spojení.

Klidně nám kdykoliv napište, pokud by vás něco bližšího zajímalo, budeme jen rádi za každou zprávu a případně feedback. Najít nás můžete nejčastěji na Instagramu, kam přidáváme i plno fotografií krásné přírody z našich pravidelných výletů.