Každým nákupem nad 400 Kč nyní daruješ Earthkarma čepici lidem v nouzi.

Oslavujeme 10 000 zasazených stromů a další super novinky!

Máme pro vás super zprávy!

Právě jsme společně zasadili 10 000 stromů! Chceme moc poděkovat všem, kteří náš projekt jakkoli podpořili a pomohli Earthkarma vybudovat do mezinárodních rozměrů, a našim cílem je stát se ekologicky nejvíce progresivní módní značkou. Mnozí z vás už zaregistrovali naše připravovaná Earthkarma trička, která budou snad již od příštího týdne v prodeji, a už nyní pracujeme na dalších produktech.

No a jak nejlépe takový úspěch společně oslavit?

Rozhodli jsme se uspořádat velkou jednorázovou výsadbu dalších 10 000 stromů. S výsadbou aktuálně začínáme právě v Etiopii a do stories na Instagramu vám budeme průběžně přidávat fotografie. Obrovské díky všem, kteří si zakoupili náš náramek, jelikož právě díky vám je tato akce možná. Proč právě jednorázová výsadba? Není žádná novinka, že ve světě zuří rekordní požáry v Amazonském pralese, Sibiři, Africe, a proto chceme začít vysazovat ještě více stromů a bojovat tak proti klimatické krizi.

A ještě jedno velké překvapení na závěr!

Jelikož Earthkarma roste a roste, máme zároveň lepší podmínky a možnosti v oblasti výsadby stromů. Tímto oficiálně hlásíme, že od začátku měsíce října budou za každý náramek zasazeny stromy 3!!!

Earthkarma 10 000 stromů