Každým nákupem nad 400 Kč nyní daruješ Earthkarma čepici lidem v nouzi.

Jak to všechno začalo

Jak to všechno začalo?

Říkali jsme si, že by bylo dobré vám ukázat, jak celý projekt začal, co za tím vším je a článek také doplníme do sekce O Earthkarma.

S přítelkyní jsme velcí milovníci přírody a cestování. Dlouho jsme přemýšleli nad nějakým projektem, který by byl právě s přírodou spojený. Nakonec jsme se rozhodli právě pro výsadbu stromů a to skrze náramky, které sami vyrábíme. Design jsme po měsíci zkoušení zvolili minimalistický v kombinaci s pravým achátem. Ukázali jsme je našim známým a blízké rodině a vše sklidilo obrovské nadšení.

Asi tři měsíce trvaly přípravy, výběr organizací a zkrátka museli jsme všechno zařídit. Moc jsme toho v té době nenaspali ale nakonec jsme projekt spustili dne 13. února 2019.

První den se nic moc nedělo, jelikož jsme neměli žádné followery na sociálních sítích a bylo to zkrátka něco absolutně neznámého. Pak nás ale začali navštěvovat a sledovat první nadšenci a počty se každý den násobily. Během dvou týdnu si 100 z vás koupilo Earthkarma náramek a na Instagramu nás sledovalo už 450 lidí! To předčilo veškerá naše očekávání a jsme za to nesmírně rádi. A navíc, tohle je teprve začátek.

Už nyní jsme začali vybírat organizace i v zemích EU a dokonce i přímo v České republice. Doufáme, že se vše brzy podaří. O veškerém průběhu, plánech a novinkách vás budeme informovat na našem blogu.

Doufáme, že se vám tento stručný článek líbil. Pokud bude zájem, můžeme se i na toto téma více rozepsat.

Earthkarma o nás